Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Acupunctuur Edwina Mariën

Jan Baptist Verlooystraat 3 - 2020 Antwerpen (tegenover Expo)

0477/74.70.56  

Feng Shui: acupunctuur voor je huis
FENG SHUI 

Je hebt zelf al wel gemerkt dat bepaalde plaatsen of woningen 'gewoon goed' aanvoelen en dat je op andere plekken liefst zo snel mogelijk weg wil vluchten.

Waarom je in de ene kamer graag vertoeft en in de andere kamer niet.

Waarom in bepaalde woningen het lot de bewoners des te harder treft.

Feng Shui wordt wel terecht ' DE ACUPUNCTUUR VOOR JE HUIS' genoemd en heeft invloed op 4 domeinen: je gezondheid, je succes, je relaties en je stabiliteit/rust.

TRADITIONELE FENG SHUI 

De traditionele Feng Shui heeft totaal niets te maken met het decoreren van je woning met spullen die je aartslelijk vindt.

In de traditionele Feng Shui wordt een uitgebreide mathematische analyse gemaakt van de omgeving van je woning, je tuin, je woning of appartement en de verschillende kamers van je huis. Ook de bewoners, die regelmatig in dit huis vertoeven, worden mee opgenomen in de analyse.


Er wordt gezocht naar oplossingen - ingrijpend en minder ingrijpend - om meer flow in en rondom je huis te creëren, om je gezondheid te bevorderen, om professioneel meer succes te behalen, om je relatie een boost te geven.


Een volledig Feng Shui consult gebeurt steeds ter plaatse bij jouw thuis en neemt enkele uren in beslag. Tijdens de Covid-periode worden de adviezen online gegeven.

De omgeving van je huis en alle kamers worden aan een grondige inspectie onderworpen. Aan de hand van gedetailleerde grondplannen van je grond en je woning worden adviezen ter verbetering opgemaakt.

Indien je wenst ontvang je tijdens een acupunctuurbehandeling alvast enkele tips om je gezondheid in je woning te bevorderen.


Een Feng Shui advies is uiteraard ook nuttig bij je zoektocht naar een nieuwe woning of als je verbouwingen aan je woning plant.